måndag 28 september 2020

Det ska visst inte vara lätt

” Du kan ladda upp flera filer samtidigt.”


Möjligt, men i kameran är de inte vare sig liggande eller uppochner. 
Jag har ju sett att andra får till bra bloggar men hur gör de?

onsdag 16 september 2020

Mer Marholmen

 Tog en promenad efter lunch. Hade tänkt få se några vilda djur men kanske hade alla män med motorsågar skrämt bort dem. Öns elljusspår går över tre träbroar.



Marholmen

 Maken brukar ringa hem mest varje kväll och berätta lite om sin dag och vad han fått till middag. Han mest bara jobbar, äter och sover. I mitt tycke ett väldigt slöseri med resurser, han bor ju på ett spa-hotell. 


torsdag 10 september 2020

Föreställ dig den föraren

 Det gällde en krock mellan en personbil och en lastbil.
Polis fick kallas till platsen då förarna blivit oense om händelseförloppet. Tre polispatruller fanns på plats för att samtala med personbilsföraren som var allt annat än nöjd med den uppkomna situationen.


onsdag 9 september 2020

Och inte bara det ...




jag hör dåligt också. Igår kom en kallelse till hörcentralen, det är dags att skaffa trattar  📣 📣 Tyvärr krockade det med min minisemester nästa vecka så jag får väl höra dåligt ett tag till.


tisdag 8 september 2020

Om dagen vid mitt arbete ...


 Iförd min älsklingströja. Det är en av fördelarna med att jobba hemifrån. Så länge man inte lägger ut selfies är det ingen som ser vad man har på sig.

Information till mina följare

Inte för att jag tror att någon lyckades följa mig via e-post men om ni gjorde det så är det snart slut med det.    Bilder